Branding Magazine, partener media la unul dintre cele mai mari evenimente IT&C din România

Pentru zecile de mii de antreprenori și angajați ai companiilor din România care au participat în ultimii cinci ani la IMWorld, prima săptămână din octombrie înseamnă întâlnirea cu noile tendințe de business din lumea digitală.

Ajunsă la a VI-a ediție, IMWorld va avea loc în zilele de 4 și 5 octombrie, la Romexpo și va confirma și de această dată renumele de cea mai amplă expo-conferință cu soluții digitale și IT pentru business din Sud-Estul Europei.

Alături de cele 5 scene reprezentative – Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation – IMWorld 2017 inaugurează o nouă scenă: Security Stage, care va acoperi prin experiența speaker-ilor internaționali și locali de renume în domeniu nu mai puțin de 10 teme importante din domeniul securității datelor, printre care se numără softuri de Securitate, tendințele atacurilor cibernetice, IoT Security Products, Cybercrime și alte subiecte actuale.

„Atacurile cibernetice din ultima vreme au arătat riscurile la care sunt expuse companiile și instituțiile publice. Pentru a veni în sprijinul mediului de afaceri și al specialiștilor IT, expo-conferința Internet & Mobile World va introduce la ediția a VI-a scena de Securitate cibernetică, denumită Security Stage”, a anunțat Alexandru Măxineanu, project manager IMWorld.

Fiecărei scene de la eveniment îi corespunde o zonă expozițională cu produse și soluții IT și digitale adecvate oricărui tip de business.

Structura celei de a VI-a ediții a ExpoConferinței digitale IMWorld cuprinde:

  • 6 scene cu mai mult de 120 de sesiuni susținute de peste 140 de speakeri locali și internaționali
  • 4 zone expoziționale cu 130 de companii care vor prezenta 2300 de soluții digitale
  • Peste 8500 de vizitatori de business, dintre care 3000 de nivel C&O
  • 25 de industrii reprezentate

„IMWorld nu este doar un eveniment. Este o misiune cu un scop precis și anume acela de a sprijini România și mediul de business să adopte digitalizarea în toate industriile pentru a crește eficiența și productivitatea. Știm toți că transformarea și evoluția sunt iminente, tocmai de aceea rolul IMWorld este de a grăbi procesul și de a-l face mai accesibil, atât prin know-how-ul oferit de agenda evenimentului, cât și prin soluțiile marilor jucători din piața de IT prezenți în eveniment.

Așadar, IMWorld generează plusvaloare concretă și contribuie activ la dezvoltarea economiei, punând în relație directă specialiștii cu nevoia de digitalizare. Sunt încă multe zone de business care nu au experimentat revoluția digitală. Unul dintre obiectivele principale ale ediției fiind de a le facilita accesul la aceasta”, a explicat Alexandru Măxineanu, project manager IMWorld.

Branding Magazine este partener media la cea de-a 6-a ediție IMWorld. Accesul la eveniment se face pe bază de bilet ce poate fi rezervat de pe www.imworld.ro. Mai multe despre IMWorld, pe Facebook și Instagram.

Despre IMWorld

Concept propriu al companiei Universum Events, IMWorld a devenit în cele 5 ediții, un hub care generează new business și în care comunitatea dezvoltă digitalizarea în România.

În fiecare an, în prima săptămână din octombrie, timp de 2 zile, mediul de business activ din România se întâlnește cu tot ce este mai important în procesul de transformare digitală la Internet & Mobile World.

Structurată ca o expo-conferință B2B, IMWorld are misiunea de a sprijini toate industriile din România să adopte digitalizarea pentru a crește eficiența și productivitatea.

Despre Universum Events

Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.

Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit și Cisco Connect, dar și petreceri și zile ale companiei.

Mai multe despre Universum Events, pe www.universum.ro.

Împarte pe social media

Dalibor Vasiljevic

Este fondator și brand strategist la Rainfall, speaker și antreprenor. Cu o experiență de 13 ani în domeniu, Dalibor dezvoltă împreună cu echipa Rainfall mixuri complexe de PR, marketing, branding și digital, pentru a soluționa problemele clienților și pentru a dezvolta business-urile acestora.

Comentarii. Intră în dezbatere

Alătură-te comunității noastre. Scrie bine și argumentat și poți fi unul dintre editorialiștii platformei noastre.