Categorie: Antreprenoriat

Dezbatem bunele practici din domeniu și oferim soluții pragmatice pentru antreprenori.

Ce rol joacă optimizarea Off-Page SEO pentru afacerea ta online

Este foarte important să conștientizăm rolul SEO într-o afacere online. Dacă un site nu este bine clasat în primele rezultate de căutare, atunci vei pierde șansa de a atrage clienți targetați pe site și de a genera vânzări. În acest articol vom încerca să stabilim ce înseamnă optimizarea „Off page” a unui site web și cum ajută acest lucru la o mai bună clasare în motoarele de căutare.

Citește mai multe...

”Move to Brașov” – sau cum se face recrutare în era digitală

Agenția digitală High Contrast a pornit la vânătoare de specialiști de marketing, designeri și developeri și a adus toate armele cu ea. Așa s-a născut campania de recrutare ”Move to Brașov”, care prezintă un avantaj important față de alte agenții din țară: locația.

Citește mai multe...

YouTube: 5 canale de urmărit pentru dezvoltare personală și profesională

Evoluţia tehnologiei ne face să căutăm altfel surse de educare pentru dezvoltarea personală şi profesională. Cantitatea de informaţie este generoasă şi, în acelaşi timp, greu de selectat pentru scopurile proprii. Aplicăm criterii ca: util, credibil, sigur, atunci când alegem.

Aşadar, venim în sprijinul cititorilor cu o selecţie de 5 canale de YouTube, care merită urmărite.

 

Citește mai multe...

7 lucruri pe care le fac liderii extraordinari

În lumea business-ului, sunt puțini manageri excepționali și mult mai puțini lideri excepționali. Iar consolidarea unei echipe fericite prin exemple și comportamente care sunt așteptate de la un manager este o provocare și mai mare. Totuși, cel mai mare lucru de realizat este să inspiri oamenii să te urmeze, în special dacă nu ai autoritate directă asupra lor.

Liderii nu sunt întotdeauna perfecți și de multe ori sunt de-a dreptul excentrici. Însă ei prezintă o serie de calități care îi fac să fie admirați și iubiți, dincolo de cele general acceptate ca fiind bune. Să vedem așadar care sunt acestea:

Citește mai multe...

Cum un simplu tort ne poate învăța 5 lecții de vânzare

Zi de zi, cumpărăm și consumăm diferite produse și servicii, iar asta ne pune în situația de a observa atât lucruri bune, cât și mai puțin bune legate de vânzare. Ce lecții importante de vânzare putem învăța, așadar, dintr-o simplă vizită la cofetăria preferată?

Lecțiile următoare sunt învățate dintr-o experiență normală de cumpărare, pe care fiecare dintre noi am avut-o cel puțin odată de-a lungul timpului. Însă, ca vânzători, putem să le aplicăm mai departe în orice situație de business, pentru a preveni eventualele neînțelegeri sau de a crea o experiență memorabilă clienților noștri.

Citește mai multe...

7 lecții de leadership de la Bruce Lee

Ce are în comun leadership-ul cu Bruce Lee? Chiar foarte multe, după cum avem să aflăm, deoarece la baza filozofiei sale de viață au stat câteva principii care pot fi aplicate cu ușurință în orice business sau proiect.

Chiar dacă Bruce Lee a fost cunoscut în special pentru rolurile sale în filmele cu și despre arte marțiale, viața lui a fost mult mai complexă. Puțini dintre noi știu că Bruce Lee a fost producător de filme, businessman, filozof și creator al unei noi arte marțiale, Jeet Kune Do. Care au fost principiile după care a făcut din fiecare aspect al vieții sale un succes, descoperim în cele ce urmează.

Citește mai multe...