Echipa editorială

Echipa noastră editorială e formată din specialiști în domeniul brandingului, marketingului, antreprenoriatului și al comunicării. Experiența lor din domeniu și pasiunea pentru scris sunt cele două lucruri care contribuie la crearea unui conținut valoros și relevant pentru cititorii noștri.

La toate acestea se adaugă viziunea comună – cum că educația este una dintre cele mai prețioase atuuri ale fiecărui manager, angajat sau student, indiferent de situație. Tocmai de aceea, echipa propune cele mai noi, practice și necesare idei din zona business, pe care le tratează cu seriozitate în fiecare material publicat.

Iar fiindcă Branding Magazine este un proiect ambițios în care credem și care crește pe zi ce trece, echipa editorială este și ea în continuă dezvoltare. Dacă îți dorești să fii și tu parte din echipa noastră, află mai multe aici!

Dalibor Vasiljevic

Este fondator și brand strategist la Rainfall, speaker și antreprenor. Cu o experiență de 13 ani în domeniu, Dalibor dezvoltă împreună cu echipa Rainfall mixuri complexe de PR, marketing, branding și digital, pentru a soluționa nevoile clienților și pentru a dezvolta business-urile acestora.