Chatboții și softurile pentru IMM vor fi prezentate la noua ediție IMWorld 2017

Internet & Mobile World anunță primele soluții digitale ce vor fi prezentate în cadrul celei de-a 6-a ediții, care va avea loc în 4 și 5 octombrie, la Romexpo.

Cele 4 zone expoziționale din IMWorld 2017 vor reuni 130 de companii al căror portofoliu însumează 2300 de soluții digitale. Printre primele companii care și-au anunțat produsele pe care le vor aduce la cea mai amplă expo-conferință cu soluții digitale și IT pentru business din Sud-Estul Europei se numără:

Cegeka România va aduce la IMWorld, printre alte teme de actualitate în industria IT și: Blockchain – tehnologie alternativă pentru moneda electronică (Bitcoin). Numit și “portofelul digital” al lumii, Blockchain este utilizat de Cegeka în proiecte ce permit tranzacții rapide și securizate.

Machine Learning, tehnologie pe care Cegeka o implementează cu ajutorul dronelor pentru a detecta, număra și recunoaște obiecte, printr-un algoritm programat să identifice date și să realizeze predicții pe baza datelor înregistrate.

SYSWIN SOLUTIONS oferă soluții IoT și M2M de înaltă performanță sub forma unei platforme care integrează diferite tehnologii, protocoale de comunicație și senzori, pentru a răspunde cerințelor de conectivitate pe care companiile și sectorul public trebuie să le îndeplinească în domenii cum ar fi Mediul, Orașele și Clădirile Inteligente, Control Industrial, Logistică, Securitate și Media.

Smart Air este un produs inovativ de monitorizare a aerului interior și exterior care contribuie la îmbunătățirea stilului de viață prin corectarea automată a nivelului poluării, eliminarea compușilor dăunători și previne riscul de explozie și incendiu detectând inclusiv focul mocnit.

SysAgria este un sistem de monitorizare a aerului și solului în contextul specific al diferitelor tipuri de culturi agricole. Acesta minimizează atribuțiile și riscurile specifice domeniului agricol prin prevenirea bolilor plantelor și a acțiunii dăunătorilor, realizarea unor previziuni precise pentru tratamente și însămânțare, administrarea eficientă a resurselor și acționarea directă a instalațiilor aferente culturilor.

SysTraffic este un sistem inovativ care oferă soluția optimă asupra celei mai mari provocări/probleme a mediului urban: decongestionarea traficului. Sistemul contribuie direct și indirect la îmbunătățirea mediului înconjurător și a stilului de viață, reducând timpul petrecut în trafic, riscurile aferente ambuteiajelor (stres, accidente) și nivelul poluării.

ADA ChatBot Builder – tehnologia care simplifică crearea roboților de chat (ChatBoți) personalizați și alimentați cu inteligență artificială (AI). ChatBoții cu AI sunt concepuți pentru a atrage utilizatorii în conversații și pentru generarea de conversii online. Acești ”asistenți virtuali” reacționează în funcție de întrebările primite, completând sau substituind activitatea umană, având disponibilitate de a răspunde unor clienți 24/7.

SMS Ads –o soluție PPC pentru lumea SMS advertising prin care clienții trimit gratuit SMS-uri, plătind doar pentru rezultatele conversiei. Nivelul tehnologic ridicat prezent în ADA permite aplicarea PPC principalului instrument de Marketing Direct, SMS-ul. Datorită sistemului integrat ce prevede urmărirea fiecărei acțiuni întreprinse de utilizator (Tracking), atribuirea de punctaje de calitate interacțiunilor lead-urilor (Lead Scoring) și a unui sistem de personalizare a mesajelor în baza criteriilor de profilare a bazei de date (Profiling), SMS Ads este un model de plată bazat pe rezultatele individuale obținute de fiecare campanie SMS.

MovieTelling – Vertical HD Video Editor. The Ultimate Way pentru creșterea implicării clienților prin conținut, utilizând cea mai nouă soluție integrată pentru editarea de imagini video verticale. Videoclipurile verticale (9:16) se dovedesc a fi instrumentul preferat de utilizatori datorită folosirii rețelelor de socializare pe smartphones în poziție verticală. MovieTelling este un editor de micro-clip-uri ce fructifică un sistem integrat de tipuri de conținut (Landing Page, Storytelling) și de CTAs, pentru a asigura cele mai bune rezultate de conversie pentru campaniile efectuate.

SoftOne este pentru prima dată alături de Internet & Mobile World pentru a susține inovația în sectorul business cel mai important din Romania: zona de IMM-uri. SoftOne și-a propus să pună tehnologia de ultimă generație la dispoziția companiilor românești care joacă pe aceeași piață cu giganții internaționali din industrie, dar care nu au aceeași putere financiară și să demonstreze că soluțiile de ERP și CRM mobile în Cloud sunt cu adevărat indispensabile oricărui business sănătos. Aplicațiile Soft 1 Cloud ERP, Soft 1 Cloud CRM și Soft1 360 vor fi disponibile LIVE pentru testare la standul SoftOne de la Internet and Mobile World 2017 – în zona SMBs & Enterprise Solutions.

ETA2U prezintă la IMWorld, în premieră, un produs inovator românesc – aflat în curs de brevetare – mai exact sistemul care asigură monitorizarea în timp real a utilajelor de producţie. Este noninvaziv şi universal aplicabil, oferă informaţii dinamice referitor la starea curentă a utilajelor, precum şi eficienţa şi performanţa acestora pe interval de timp. Soluţia este un fel de “big brother” al “shop floor-ului” raportând dinamic situaţia pe utilaj cât şi o vedere globală a întregii fabrici.

Pentru cei care trebuie să planifice producţia având în vedere capacitate şi resurse disponibile, supravegherea în timp real a încărcării utilajelor şi a performanţei de producţie devine o muncă laborioasă şi consumatoare de timp – care se rezolvă cu “ZAX Sense” (dispozitiv electronic și aplicaţie care oferă disponibilitatea datelor în timp real pe orice device cu conexiune la internet).

Cea de-a 6-a ediție IMWorld va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation și Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expoziționale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT și digitale. Sunt așteptați peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO.

Accesul se face pe bază de bilet ce poate fi achiziționat de pe www.imworld.ro, la preț redus până în 20 septembrie.

Despre IMWorld
Concept propriu al companiei Universum Events, IMWorld a devenit în cele 5 ediții, un hub care generează new business și în care comunitatea dezvoltă digitalizarea în România. Structurată ca o expo-conferință B2B, IMWorld are misiunea de a sprijini toate industriile din România să adopte digitalizarea pentru a crește eficiența și productivitatea.

Despre Universum Events
Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.

Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean. Începând din 2017, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.

 

Împarte pe social media

Dalibor Vasiljevic

Este fondator și brand strategist la Rainfall, speaker și antreprenor. Cu o experiență de 13 ani în domeniu, Dalibor dezvoltă împreună cu echipa Rainfall mixuri complexe de PR, marketing, branding și digital, pentru a soluționa problemele clienților și pentru a dezvolta business-urile acestora.

Comentarii. Intră în dezbatere

Alătură-te comunității noastre. Scrie bine și argumentat și poți fi unul dintre editorialiștii platformei noastre.