Comunitatea creativilor are un nou open space în Brașov

„Demisol” este numele celui mai recent open space din Brașov, pe care oamenii din industriile creative îl pot frecventa de acum înainte. Spațiul creat de agenția High Contrast își dorește să fie un nou punct de întâlnire pentru comunitatea designerilor, artiștilor, arhitecților și tuturor celor care lucrează în domeniul creativ.

„Demisol” este un spațiu gratuit oferit de High Contrast freelancerilor, studenților și tuturor celor care au nevoie de un loc pentru a lucra sau pur și simplu își doresc să ia contact cu alți oameni din industria creativă.

De la idee la execuție

Emilia Jercan, CEO-ul High Contrast și inițiatoarea acestui proiect, ne spune despre cum a luat naștere ideea acestui spațiu: „Ideea s-a concretizat cumva în timp, în urma discuțiilor săptămânale pe care le avem la sediul agenției cu oameni din Brașov. Rolul discuțiilor este de a-i cunoște și a descoperi dacă avem cum să colaborăm pe viitor.

Mulți dintre cei care vin sunt freelanceri și majoritatea menționează că cel mai mult le lipsește echipa, interacțiunea, colaborarea. Am aflat apoi că există un spațiu nou în clădirea unde avem biroul și am știut că trebuie să îl transformăm într-un open space.”

Rolul „Demisol”

Întrebată despre rolul acestui spațiu de co-working, Emilia spune: „Suntem în industria creativă din Brașov de 15 ani și e responsabilitatea noastră să ajutăm la dezvoltarea ei. Demisol este un pas important, un proiect prin care afirmăm că există oameni buni în Brașov pe care îi încurajăm și pe care trebuie să îi cunoaștem.”

Spațiul o sa fie deschis și pentru oricine vrea să organizeze evenimente ce au ca subiect programarea, design-ul, web-ul, arta – orice aduce un plus comunității creative din Brașov. Suntem în discuții și cu asociații studențești precum PRIME sau AIESEC cărora le vom pune locul la dispoziție pentru meetup-uri sau workshop-uri.”

Cum a fost creat și amenajat noul spațiu „Demisol”, puteți vedea în video-ul următor:

Despre High Contrast

High Contrast este o agenție interactivă din Brașov, România, cu o istorie de 15 ani în digital branding, identitate vizuală, dezvoltare web și mobile, marketing online, storytelling digital. Agenția High Contrast a colaborat până acum cu clienți precum: OKIAN, MUSHIN.FM, WWF, Frisbo, Observator Cultural, RINF Tech, Zonga, Eco România și mulți alții.

Împarte pe social media

Dalibor Vasiljevic

Este fondator și brand strategist la Rainfall, speaker și antreprenor. Cu o experiență de 13 ani în domeniu, Dalibor dezvoltă împreună cu echipa Rainfall mixuri complexe de PR, marketing, branding și digital, pentru a soluționa problemele clienților și pentru a dezvolta business-urile acestora.

Comentarii. Intră în dezbatere

Alătură-te comunității noastre. Scrie bine și argumentat și poți fi unul dintre editorialiștii platformei noastre.