Industria IT&C se pregătește pentru SMARTTECH PARTNERS EXPO!

Au fost stabilite datele desfășurării celui mai așteptat eveniment IT&C dedicat distribuției de tip Channel Partners și noutăților din Tehnologie și Comunicații din Europa Centrală și de Est: 19-20 aprilie 2018. Acesta va ocupa aproape 1300 mp, în cadrul Institutului Național de Statistică București.

Târgul de Joburi și Cariere desfășurat la parterul INS își propune să rezolve, chiar și parțial, problema locurilor de muncă în IT&C. Sunt așteptate la standuri 20 dintre companiile importante din industrie, prezente cu peste 2000 de posturi disponibile.

Conferințele și evenimentele conexe, desfășurate în paralel pe durata celor două zile, au ca invitați peste 40 de speakeri și 800 de specialiști prezenți în cele patru spații amenajate pentru dezbateri.

„Deși pornit ca un eveniment dedicat canalelor de distribuție Channel Partners, am fost plăcut surprinși de interesul manifestat de companiile din hardware, dar și de cele care dezvoltă soluții software cu aplicabilitate în industrii (IoT, AI/Smart Home, Smart Traffic, Smart Health) și securitate cibernetică.

Deschisă pentru vânzători, distribuitori, integratori, reselleri, investori, consultanți și furnizori de servicii IT&C, SMARTTECH Partners EXPO este evenimentul care oferă beneficiile unei promovări de calitate, care îți poate aduce noi parteneri de afaceri și noi piețe de acțiune”, spune Victoria Lupu, directorul evenimentului.

Personalități marcante au confirmat prezența la eveniment: Toma Cimpeanu – director Executiv ANNSI, Valerica Dragomir – Director Executiv ANIS, Yugo Neumorni – Președinte CIO Council, Marius Ghenea – Președinte 3ST Capital, Karim Kheirat – Președinte ACIA, Carmen Adamescu – Partner Advisory EY, Eduard Cristian Popovici – Director Departament ETTI PUB, Alexandra Petruș – Founder Bucharest AI – sunt doar primele nume confirmate, dar în curând li se vor adăuga și altele din industrie.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe site-ul: www.smarttechpartners.ro.

Împarte pe social media

Dana Mirea

Account Manager în cadrul Rainfall, cu experiență în mass-media, dar care învață în fiecare zi despre lumea perpetuum mobile a brandingului și marketingului.

Comentarii. Intră în dezbatere

Alătură-te comunității noastre. Scrie bine și argumentat și poți fi unul dintre editorialiștii platformei noastre.