Antreprenorii deschişi spre inovație sunt aşteptați la Design Thinking Forum

Evenimentul este dedicat antreprenorilor din mediul de afaceri. Lideri profesioniști vor împărtăși experiențe care au schimbat administrarea și cultura companiilor, au deschis calea spre inovare, au soluționat probleme complexe și au venit cu noi oferte.

Eşti invitat să experimentezi și są fii martorul modului în care inovația se infiltrează în modelele de business, marcate de o experiență economică și dezvoltarea lumii digitale! Design Thinking promite o experiență de neuitat.

Indra Nooyi, CEO PepsiCo, subliniază faptul că „design-ul are un cuvânt de spus în cele mai multe dintre deciziile importante pe care o companie le face”, cheia dezvoltării unei afaceri fiind un design orientat spre oameni.

Cine va fi prezent la Design Thinking Forum?

Pe lista acestui eveniment de mare anvergură se găsesc nume prestigioase din lumea designului și a marketingului, din țară și din străinătate. Organizatorii au anunțat până acum 4 dintre cei 10 speakeri: Vladimir Oane (Board President, Innovaton Labs), Alexandra Popescu Zorica (Head of Innovation, NN), Julian Lukaszewicz (Business Design Lead, Fjord) și Ana Krasovschi (HR Director, S.C. Carrefour România S.A.).

Vladimir Oane – când prima opțiune este inovația

Primul speaker anunțat nu este deloc un străin pentru urechile cunoscătorilor domeniului. Vladimir Oane este președintele consiliului la Innovation Labs și are o experiență impresionantă în domeniul start-up-urilor și al inovațiilor, având 10 ani la activ în domeniu. A fost co-fondatorul uberVU!

Vladimir a absolvit ca inginer informatician la Universitatea Politehnică din București, dar în loc să devină un programator într-o corporație, și-a luat inima în dinți și s-a hotărât să devină antreprenor. uberVU, cel mai de succes proiect al său, a fost primul serviciu SaaS acceptat într-o zonă internațională și primul proiect online românesc care a obținut finanțare străină în plină criză economică, începută în 2008.

Marea pasiune a lui Vladimir este inovația, ajungând astăzi președintele consiliului Innovation Labs.

Ana Krasovski – oamenii sunt resurse de neprețuit

Ana Krasovski își propune să ne ajute să vedem lumea dintr-o nouă perspectivă, în care oamenii sunt cele mai neprețuite resurse. O nonconformistă, un lider rebel, așa cum se autoproclamă, Ana iubește să reinventeze lucrurile. Acest proces îi oferă adrenalină și o ajută să învețe, să crească, dar ce e mai important, Ana este mereu înconjurată și de alte persoane în acest proces de creștere.

Ce o motivează în fiecare dimineață? Abilitatea de a da frâu liber potențialului uman și de a stimula fiecare angajat. Misiunea profesională a Anei Krasovschi este „de a conduce cu modestie, fiind un lider servil, pentru a-i vedea pe ceilalți crescând: instruind, facilitând, ascultând, exemplificând și plantând semințe. Mă simt cu adevărat responsabilă pentru viitorul muncii!”

De ce să mergi la Design Thinking Forum?

  • Pentru a te familiariza cu noile modele de business, centrate pe om
  • Pentru a găsi soluțiile optime, tips&tricks-urile, scurtăturile
  • Pentru a “fura” meserie de la specialiști ai domeniului
  • Pentru a păși într-o rețea plină cu oameni relevanți, focusați pe același model de business
  • Pentru a construi legături durabile și a explora metode de lucru în grup.
  • Pentru a-ți vedea clienții dintr-o nouă perspectivă
  • Pentru a învăța o nouă deprindere, care îți va da cu siguranță un avantaj în fața competiției
  • Pentru a descoperi și a învăța din povești de succes
  • Pentru a fi martorul modelelelor de business ale viitorului

Design Thinking Forum 2018 se va desfăşura la Biavati Events București, în data de 20 septembrie. Ai ocazia să descoperi aici inovații din domeniul designului și al marketingului, să cunoști profesioniști ai domeniului, într-un mediu prietenos. 

Înregistrează-te aici.

Împarte pe social media

Dalibor Vasiljevic

Este fondator și brand strategist la Rainfall, speaker și antreprenor. Cu o experiență de 13 ani în domeniu, Dalibor dezvoltă împreună cu echipa Rainfall mixuri complexe de PR, marketing, branding și digital, pentru a soluționa problemele clienților și pentru a dezvolta business-urile acestora.

Comentarii. Intră în dezbatere

Alătură-te comunității noastre. Scrie bine și argumentat și poți fi unul dintre editorialiștii platformei noastre.