Design Thinking Forum – de la idee la acțiune

Ne pregătim pentru Design Thinking Forum, eveniment de amploare dedicat antreprenorilor deschiși la inovație. Vor urca pe scenă nume de referință din mediul de afaceri dinamic, precum Alexandra Popescu-Zorica – Head of Innovation la NN România și Julian Lukaszewicz – Business Design Lead Fjord.

Cei doi vor împărtăși din experiențele lor din mediul corporativ și vor explica ce îi determină și cum procedează pentru a acționa mereu cu un pas înaintea celorlalți.

Alexandra Popescu-Zorica – Head of Innovation la NN România

Alexandra crează un impact puternic în mediul corporativ prin provocarea status quo-ului. Inițiativele ei sunt mereu ambițioase și caută să progreseze neîncetat. Atât succesul cât și eșecul pentru ea înseamnă evoluție, iar inovația este ceea ce definește munca ei și stă la baza entuziasmului de zi cu zi.

Cu un portofoliu bogat ce arată aplicarea conceptului de design thinking și implementarea unor metodologii de startup care aduc inovări în mediul corporativ, Alexandra a demonstrat că este persoana potrivită pentru poziția de conducere a diviziei de inovare la NN România. Pasiunea ei pentru noutate s-a regăsit în munca alături de ONG-uri, Startup-uri și echipe din liceu, pe care le-a ajutat să transforme ideile în acțiune.

Julian Lukaszewicz – Business Design Lead Fjord

Julian spune că el a fost un designer cu mult timp înainte de a-și da seama de acest lucru. Își petrece zilele gândindu-se la modalități prin care ultimele schimbări din domeniul tehnologic pot avea un impact pozitiv asupra societății și afacerilor.

Experiența sa profesională este vastă și amintește atât de perioada în care a predat la Universitate, cât și de cea în care a călătorit în jurul lumii, ajutând companiile aeriene să îmbunătățească experiența pasagerilor.

Julian a locuit în 7 țări, pe 4 continente și speră ca în curând să adăuge și România pe listă.

Design Thinking Forum 2018 se va desfăşura la Biavati Events București, în data de 20 septembrie. Ai ocazia să descoperi aici inovații din domeniul designului și al marketingului, să cunoști profesioniști ai domeniului, într-un mediu prietenos și productiv pentru afaceri.

Înregistrează-te aici.

Împarte pe social media

Dana Mirea

Account Manager în cadrul Rainfall, cu experiență în mass-media, dar care învață în fiecare zi despre lumea perpetuum mobile a brandingului și marketingului.

Comentarii. Intră în dezbatere

Alătură-te comunității noastre. Scrie bine și argumentat și poți fi unul dintre editorialiștii platformei noastre.