Un nou line-up și noi provocări la Design Thinking Forum 2018

Anul acesta Marketing Insiders Group împreună cu Design Thinking Society revin în forță pentru a doua ediție a evenimentului, cu noutăți incitante. Design Thinking Forum 2018 invită pe scenă 12 pionieri ai metodei, atât din mediul de afaceri românesc, cât și din cel internațional.

Acești lideri curajoși au îmbrățișat designul pentru a inova, a transforma sau a găsi soluții la probleme complicate în cadrul unor companii de renume precum Carrefour, Orange, NN Romania, Allianz-Țiriac, Fjord/Accenture Interactive, Holcim.

Haideți să cunoaștem alți doi dintre acești speakeri:

Vlad Constantin Ungureanu – Intrapreneur Start Casa at Holcim România

La 26 de ani, Vlad este intrapreneur la StartCasa, un startup digital dezvoltat de Holcim România, liderul global în materiale de construcții și soluții. Design Thinking și Lean Startup au deschis calea spre 6 modele de afaceri diferite în mai puțin de 2 ani. În momentul de față serviciile de design interior oferite sunt de ultimă generație, simple și ușor accesibile.

StartCasa este povestea de succes a unui antreprenoriat local, în interiorul unei corporații multinaționale.

Corina Ghiatau – Organizational Development Manager at Orange România

Corina este pasionată de inovația care transformă viețile oamenilor și încurajează diferite metode prin care poate fi dezlănțuit potențialul uman. Îi place să facă legătura dintre diverse discipline și să construiască moduri de abordare personalizate pentru organizație, clienți și prieteni.

Cu peste 10 ani de experiență în HR, cunoştinţe în psihologie și coaching, a conceput și a implementat programe cum ar fi Employee Experience, Wellbeing, People Engagement sau Talent Management în România, Polonia și Franța.

Lucrează împreună cu echipa de la Orange pentru a aduce inovație în HR, adoptând și răspândind modalități inovative de a lucra, concentrându-se atât pe oameni, cât și pe progres.

Succes deplin în 2017

Anul trecut ediția pilot a conferinței Design Thinking Forum a înregistrat un mare succes, fiind sold out cu o lună înainte de data evenimentului. Peste 200 de reprezentanți din diverse medii de afaceri: de la startup-uri, la corporații, experți, fondatori și CEOs au împărtășit experiențe și au învățat noi tehnici de rezolvare a problemelor.

Design Thinking Forum 2018 se va desfăşura la Biavati Events București, în data de 20 septembrie. Ai ocazia să descoperi aici inovații din domeniul designului și al marketingului, să cunoști profesioniști ai domeniului, într-un mediu prietenos.

Înregistrează-te aici.

Împarte pe social media

Dana Mirea

Account Manager în cadrul Rainfall, cu experiență în mass-media, dar care învață în fiecare zi despre lumea perpetuum mobile a brandingului și marketingului.

Comentarii. Intră în dezbatere

Alătură-te comunității noastre. Scrie bine și argumentat și poți fi unul dintre editorialiștii platformei noastre.